Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Hoşgeldin Bebek” uygulaması Erdek'te…

  Hoşgeldin Bebek” uygulaması Erdek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'un başlattığı Hoşgeldin Bebek” Projesi ilçemizle tanıştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un başlattığı “Hoşgeldin Bebek” Projesi ilçemizle tanıştı.
Bu proje kapsamında Balıkesir ve ilçelerinde doğum yapan ailelere `Hoşgeldin Bebek` hediye paketi sunuluyor. 

Bu proje kapsamında Erdek’te AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever eşi Figen Sever ve partisinin kadın kollarından Aliye Şen Türe ve Naziktar Bartan Kılıç ile birlikte ilçede iki aileyi ziyaret edip bebeklerin hediyeleri verildi.
Biri erkek diğeri kız çocuğu sahibi iki aileyi ikametlerinde ziyaret eden Sever, bebeklerin ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
“Yeni doğanlara küçük bir hediyemiz var. Bu uygulamayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur beyefendi başlattı” diyerek ailelere bilgi veren Sever, “Evlatlarımız inşallah analı, babalı büyüsün, hayırlı evlat olsun. Tabi ki önce sağlıklı olsun, çünkü her işin başı sağlık." dedi.
Sever, kız bebeğe pembe, erkek bebeğe ise mavi rengin seçili olduğu hediye paketi setini verip ailelere güle güle kullanmalarını söyledi.
Her iki bebeğin aileleri de, büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadıklarını ayrıca çok şaşırdıklarını belirterek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un başlattığı “Hoşgeldin Bebek” projesine teşekkür ettiler.
Hoşgeldin Bebek sepetinde neler yer alıyor? Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, `Hoşgeldin Bebek Projesi` kapsamında hediye ettiği pakette kız ve erkek bebekler için yelek, altlık, eldiven, ateş ölçer, tırnak makası, bornoz takımı, anne ve aile için eğitici kitapçıklar ile Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur imzalı iyi dilek ve mesajın yer aldığı bir mektup bulunuyor. Proje tüm il genelinde düzenli olarak uygulanıyor.
Haber : Taygun Ertan



Fatma kirdemir
1.09.2021 13:46:45
4 aylik bebegimiz var bu bu paketten bende almak istiyorum.yeni dogdugunda verilmedi bize ihtiyacimiz var

Hediye Acet
28.03.2022 11:43:29
Bir aylık bebeği var bu paketi almak istiyorum ihtiyaç var bize veril medi

Dilara kalburcu
23.01.2023 22:08:10
Bende yeni doğum yaptım bende bu paketten almak istiyorum

  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli